Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης Αμερικανού περιπατητή

Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης Αμερικανού περιπατητή

Ο 60χρονος βρέθηκε στην περιοχή με παρέα πέντε ατόμων, προκειμένου να διασχίσουν το πεζοπορικό μονοπάτι Ε4, από τη Σούγια έως τον αρχαιολογικό χώρο της Λισσού

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο νοσοκομείο Χανίων διακομίσθηκε το απόγευμα της Τρίτης ένας 60χρονος Αμερικανός τουρίστας, ο οποίος τραυματίστηκε, έπειτα από πτώση στο πεζοπορικό μονοπάτι Ε4, στη Σούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος βρέθηκε στην περιοχή με παρέα 5 ατόμων, προκειμένου να διασχίσουν το μονοπάτι από τη Σούγια έως τον αρχαιολογικό χώρο της Λισσού.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο άνδρας παραπάτησε και έπεσε, με αποτέλεσμα την κινητοποίηση διασωστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ίδιος ειδοποίησε τις Αρχές μέσω του 112 και περίπου στις 6 το απόγευμα ξεκίνησε η επιχείρηση μεταφοράς του.

Οι διασώστες μετέφεραν τον 60χρονο στο λιμενίσκο της Σούγιας με ιδιωτικό πλοιάριο, από όπου και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Χανίων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT