Αγρίνιο: Εκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού σε δημοτικό σχολείο

Αγρίνιο: Εκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού σε δημοτικό σχολείο

Βρέθηκαν υπολείμματα από τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος αποτελείτο από δύο καμένα πλαστικά μπουκάλια δεμένα μεταξύ τους με μονωτική ταινία

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη αργά χθες το βράδυ στον προαύλιο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου στο Αγρίνιο. Την έκρηξη άκουσαν περίοικοι, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία.

Αμέσως μετά έφθασαν στο σχολείο αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, όπου έπειτα από έρευνα βρέθηκαν υπολείμματα από τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος αποτελείτο από δύο καμένα πλαστικά μπουκάλια δεμένα μεταξύ τους με μονωτική ταινία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν προκλήθηκαν ζημιές στο σχολείο από την έκρηξη, ενώ τα υπολείμματα από τον μηχανισμό εξετάζονται, ώστε να συγκεντρωθούν στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Παράλληλα, εξετάζεται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή όπου στεγάζεται το σχολείο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT