Χανιά: Δύο ανήλικοι τραυμάτισαν 15χρονο σε σχολείο – Επτά συλλήψεις

Χανιά: Δύο ανήλικοι τραυμάτισαν 15χρονο σε σχολείο – Επτά συλλήψεις

Συνελήφθησαν επίσης οι γονείς των δύο παιδιών, καθώς και ο διευθυντής της σχολικής μονάδας, για παραμέληση της εποπτείας τους. Το θύμα της επίθεσης νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, απ' όπου έλαβε εξιτήριο

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν την Τετάρτη στα Χανιά, κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος συμμαθητή τους.

Συνελήφθησαν επίσης οι γονείς των δύο παιδιών, καθώς και ο διευθυντής της σχολικής μονάδας, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο δράστες, ηλικίας 15 και 16 ετών, επιτέθηκαν την Τρίτη στον 15χρονο συμμαθητή τους, την ώρα που βρίσκονταν στο σχολείο.

Ειδικότερα, οι μαθητές ενεπλάκησαν μεταξύ τους σε φραστικό επεισόδιο και στη συνέχεια με τη χρήση σωματικής βίας, οι δύο χτύπησαν τον 15χρονο, προκαλώντας τον τραυματισμό του.

Ο μαθητής σε βάρος του οποίου σημειώθηκε η επίθεση, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με τραύματα στον κορμό του, όπου και νοσηλεύτηκε για μία ημέρα.

Νωρίτερα την Τετάρτη, το θύμα της επίθεσης έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Προανάκριση διενεργείται από την Ασφάλεια Χανίων.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT