Βόλος: Συνελήφθη 31χρονος που ερευνάται για θανάτωση ζώων

Βόλος: Συνελήφθη 31χρονος που ερευνάται για θανάτωση ζώων

Ο άνδρας είναι γνώριμος στις Αρχές αφού έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές και μικροποσότητες ναρκωτικών. Πώς έγινε η ταυτοποίησή του

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 31χρονου που φέρεται να ευθύνεται για δολοφονίες αδέσποτων ζώων στον Βόλο, προχώρησαν την Τετάρτη οι αστυνομικές Αρχές.

Χάρη σε βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να ταυτοποιήσει τον 31χρονο ως τον άνδρα που το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σκότωσε μία γάτα στο κέντρο της πόλης. Στο υλικό, που τέθηκε υπόψη των Αρχών, αποτυπώνεται ο δράστης να αιφνιδιάζει το ζώο, να το αρπάζει και στη συνέχει να το μαχαιρώνει, προτού απομακρυνθεί.

Παρά το γεγονός ότι είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του με μπλούζα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν την εμπλοκή του, από ένα χαρακτηριστικό σημάδι που φέρει στο πρόσωπό του.

Ακολούθησε η σύλληψή του μέσα στο σπίτι που διαμένει, το βράδυ της Τετάρτης, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να βρίσκεται πίσω από τη θανάτωση ενός σκύλου και μίας ακόμη γάτας, καθώς και από τραυματισμούς πολλών ζώων το τελευταίο διάστημα.

Γνώριμος στις Αρχές

Σημειώνεται πως ο 31χρονος είναι γνώριμος στις Αρχές αφού έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές και μικροποσότητες ναρκωτικών, ενώ στο σπίτι του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ώρα που μαχαίρωσε τη γάτα, μικροποσότητα χασις και ένα μαχαίρι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί την Πέμπτη στον Εισαγγελέα Βόλου για τα ναρκωτικά και το μαχαίρι και αναμένεται με συνοπτικές διαδικασίες να αποφασιστεί η κράτησή του, ώστε να παραπεμφθεί στον Ανακριτή την Παρασκευή, με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT