Φωτιά στην Ηλεία: «Πολύ μεγάλο το μέτωπο στο Γεράκι – Κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές»

Φωτιά στην Ηλεία: «Πολύ μεγάλο το μέτωπο στο Γεράκι – Κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές»

«Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και φθάνουν τα 6 με 7 μποφόρ, δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων», λέει στην «Κ» ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρη εξέλιξη η μάχη με τις φλόγες στην περιοχή Γεράκι, στον Δήμο Ηλιδας. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και δυσκολεύουν το έργο της πυρόσβεσης, ενώ απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

«Το μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή Γεράκι είναι πολύ μεγάλο ενώ οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και φθάνουν τα 6 με 7 μποφόρ, δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων», αναφέρει στην «Κ» ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, «το μέτωπο της φωτιάς κινείται, λόγω του αέρα, προς την περιοχή Χάβαρι», με αποτέλεσμα «να κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές».

Ακόμη, ο Νίκος Κοροβέσης σημείωσε ότι «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έστειλε από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά όλα τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας για να βοηθήσουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT