Νύχτες Πρεμιέρας: Ακυρώθηκαν οι προβολές του ντοκιμαντέρ «Ρώσοι σε Πόλεμο» για λόγους ασφαλείας

Νύχτες Πρεμιέρας: Ακυρώθηκαν οι προβολές του ντοκιμαντέρ «Ρώσοι σε Πόλεμο» για λόγους ασφαλείας

Η ακύρωση των δημόσιων προβολών του φιλμ «Ρώσοι σε Πόλεμο» αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας του κοινού και του προσωπικού του φεστιβάλ. Η ανακοίνωση των διοργανωτών

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ακύρωση των προβολών του ντοκιμαντέρ «Ρώσοι σε Πόλεμο» (Russians at War), της Αναστασία Τροφίμοβα, οι οποίες επρόκειτο να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και το Σάββατο, προχώρησε η ομάδα του Φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας».

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η ακύρωση των δημόσιων προβολών της ταινίας αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας του κοινού, του προσωπικού του Φεστιβάλ».

«Η ταινία θα παραμείνει στο Διαγωνιστικό Τμήμα Ντοκιμαντέρ του Φεστιβάλ και θα διεκδικήσει κανονικά τη Χρυσή Αθηνά, μαζί με τα υπόλοιπα διαγωνιζόμενα φιλμ, υπογραμμίζοντας την επιλογή των Νυχτών Πρεμιέρας να τη συμπεριλάβουν εξαρχής στο φετινό τους πρόγραμμα», προστίθεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ακυρώνονται οι δημόσιες προβολές του ντοκιμαντέρ 𝚸𝛀𝚺𝚶𝚰 𝚺𝚬 𝚷𝚶𝚲𝚬𝚳𝚶 (𝐑𝐔𝐒𝐒𝐈𝐀𝐍𝐒 𝐀𝐓 𝐖𝐀𝐑) της Αναστασία Τροφίμοβα, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή 4.10 και αύριο Σάββατο 5.10 στους κινηματογράφους ΑΣΤΟΡ και ΔΑΝΑΟΣ ΙΙ αντίστοιχα.

Η ακύρωση των δημόσιων προβολών της ταινίας αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας του κοινού, του προσωπικού του Φεστιβάλ. Η ταινία θα παραμείνει στο Διαγωνιστικό Τμήμα Ντοκιμαντέρ του Φεστιβάλ και θα διεκδικήσει κανονικά τη Χρυσή Αθηνά, μαζί με τα υπόλοιπα διαγωνιζόμενα φιλμ, υπογραμμίζοντας την επιλογή των Νυχτών Πρεμιέρας να την συμπεριλάβουν εξαρχής στο φετινό τους πρόγραμμα.

Σχετικά με τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί, ενημερώνουμε το κοινό ότι:

  • θα λάβουν επιστροφή του αντιτίμου στην πιστωτική τους κάρτα εφόσον με αυτήν είχαν πραγματοποιήσει την αγορά του,
  • θα γίνει επιστροφή προβολής στην κάρτα διαρκείας ή διαπίστευσής τους εφόσον είχαν εξαργυρώσει μηδενικό εισιτήριο από αυτήν,
  • και σε περίπτωση αγοράς με μετρητά θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του Φεστιβάλ στο τηλ. 2106084314.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Η ομάδα του Φεστιβάλ».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT