Φωτιά στην Ηλεία: Καλύτερη η εικόνα στο Γεράκι – «Σύμμαχος» στην κατάσβεση οι βροχές

Φωτιά στην Ηλεία: Καλύτερη η εικόνα στο Γεράκι – «Σύμμαχος» στην κατάσβεση οι βροχές

Καθ΄ όλη την διάρκεια της νύχτας αλλά και σήμερα το πρωί, επιχειρούν 265 πυροσβέστες με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης και 6ης ΕΜΟΔΕ και 83 οχήματα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλύτερη εξακολουθεί να είναι η εικόνα της φωτιάς στην περιοχή Γεράκι, του Δήμου Ηλιδας στην Ηλεία, ενώ οι βροχοπτώσεις που έχουν εκδηλωθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες, «βοηθούν» το έργο των ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων που επιχειρούν για να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά.

Συγκεκριμένα, καθ΄ όλη την διάρκεια της νύχτας, αλλά και σήμερα το πρωί επιχειρούν στο Γεράκι 265 πυροσβέστες με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης και 6ης ΕΜΟΔΕ και 83 οχήματα.

Επίσης, οι βροχοπτώσεις που εκδηλώνονται και στην περιοχή του Πανόπουλου, στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας είναι «σύμμαχος» των δυνάμεων πυρόσβεσης, που προσπαθούν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι σε δασική έκταση.

Όσον αφορά την φωτιά στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας, του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, αυτή βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις εξακολουθούν να επιχειρούν, ώστε να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί αναμένεται να γίνει μία πρώτη εκτίμηση για τις ζημιές που προκάλεσε η φωτιά στο Γεράκι, αλλά και στις γειτονικές περιοχές.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT