Ορεστιάδα: Δύο συλλήψεις για εξαπάτηση ηλικιωμένης

Ορεστιάδα: Δύο συλλήψεις για εξαπάτηση ηλικιωμένης

Ενας άγνωστος είχε τηλεφωνήσει στην ηλικιωμένη και, με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, της ζητήθηκε να καταβάλει χρηματικό ποσό, το οποίο θα παραλάμβαναν οι συνεργοί του από την ίδια

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο άτομα που επιχείρησαν να εξαπατήσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Νωρίτερα, ένας άγνωστος είχε τηλεφωνήσει στην ηλικιωμένη και, με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, της ζητήθηκε να καταβάλει χρηματικό ποσό, το οποίο θα παραλάμβαναν οι συνεργοί του από την ίδια.

Επειτα από σχετική ενημέρωση των αστυνομικών αρχών και αφού η γυναίκα είχε αντιληφθεί την προσπάθεια εξαπάτησής της, οι αστυνομικοί επενέβησαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες-εισπράκτορες, τη στιγμή που μετέβησαν με ΙΧΕ αυτοκίνητο στην οικία της για την παραλαβή των χρημάτων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT