Θεσσαλονίκη – Τραυματισμός 14χρονου: «Ούτε παρκούρ ούτε πρόκληση», λένε οι γονείς

Θεσσαλονίκη – Τραυματισμός 14χρονου: «Ούτε παρκούρ ούτε πρόκληση», λένε οι γονείς

«Στο σημείο υπήρχε ένα πλεξιγκλάς που δεν ήταν σωστή η κατασκευή του και πάνω του είχε χώματα και δεν φαινόταν καλά. Δεν το είδε και έπεσε μέσα», ανέφερε ο πατέρας του 14χρονου

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ατύχημα του 14χρονου που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση έπειτα από πτώση του από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκαν οι γονείς του, τονίζοντας πως δεν οφείλεται ούτε σε παρκούρ ούτε σε διένεξη με άλλα παιδιά.

Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας του ανήλικου ανέφερε πως ο γιος του βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος με «άλλους δύο τρεις φίλους του, για βόλτα». «Δεν πήγε για να κάνει παρκούρ, που έχουν πει. Πήγε να περπατήσει. Δεν είναι αθλητικός τύπος, δεν μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα. Ούτε παρκούρ έκανε ούτε δέχτηκε κάποια πρόκληση», εξήγησε.

Οπως είπε, «στο σημείο υπήρχε ένα πλεξιγκλάς που δεν ήταν σωστή η κατασκευή του, πάνω του είχε χώματα και δεν φαινόταν καλά. Δεν το είδε και έπεσε μέσα. Ευτυχώς το έδαφος ήταν καθαρό, δεν είχε αντικείμενα και δεν χτύπησε πιο σοβαρά το κεφάλι του».

Από την πλευρά της, η μητέρα του 14χρονου επιβεβαίωσε ότι το παιδί δεν έχει σχέση με παρκούρ. «Είμαστε διαλυμένοι. Δεν με χωράει το σπίτι μου, θέλω να είμαι εδώ στο παιδί μου. Πριν γίνει το κακό με είχε πάρει τηλέφωνο. Μου λέει “μαμά είμαι έξω για βόλτα, δεν θα αργήσω” και μετά μάθαμε τι έγινε. Το παιδί μου δεν έχει σχέση με παρκούρ. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έγινε. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά», τόνισε.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT