Αθήνα: Ενταση και προσαγωγές στην πορεία για την Παλαιστίνη

Αθήνα: Ενταση και προσαγωγές στην πορεία για την Παλαιστίνη

Ομάδα ατόμων επιτέθηκε με πέτρες και φωτοβολίδες στις αστυνομικές δυνάμεις, κοντά στη στάση του μετρό «Πανόρμου». Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στις λεωφόρους Κηφισίας και Κατεχάκη

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενταση επικράτησε την Παρασκευή μετά το τέλος της πορείας υπέρ της Παλαιστίνης, που πραγματοποίησαν στην Αθήνα διάφορες συλλογικότητες.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., περίπου στις 10 το βράδυ, ομάδα ατόμων επιτέθηκε με πέτρες και φωτοβολίδες στις αστυνομικές δυνάμεις, στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Πανόρμου.

Λίγη ώρα αργότερα, μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τη στάση «Πανόρμου» του Μετρό. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή 20 ατόμων, εκ των οποίων 16 άνδρες και τέσσερις γυναίκες.

Σημειώνεται πως κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στις λεωφόρους Κηφισίας και Κατεχάκη, καθώς ολοκληρώθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν τεθεί σε ισχύ λόγω της διαδήλωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT