Πώς έγινε το έγκλημα στην Κυψέλη – «Ραντεβού εκδίκησης» περιγράφουν τα δύο αδέλφια

Πώς έγινε το έγκλημα στην Κυψέλη – «Ραντεβού εκδίκησης» περιγράφουν τα δύο αδέλφια

Οι δύο καθ’ ομολογίαν δράστες, 17 και 19 ετών, υποστηρίζουν ότι ο 28χρονος ξάδελφός τους τούς κακοποιούσε σεξουαλικά κατά το παρελθόν

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Κυψέλη, με καθ’ ομολογίαν δράστες δύο αδέλφια 17 και 19 ετών και θύμα τον 28χρονο ξάδελφό τους, έρχονται στο φως. Παράλληλα, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται και οπτικό υλικό από κάμερες που υπάρχουν στο σημείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέλφια είχαν δώσει ραντεβού με τον 28χρονο, ο οποίος είχε έρθει πρόσφατα στην Ελλάδα από την Αλβανία. 

Πώς έγινε το έγκλημα στην Κυψέλη – «Ραντεβού εκδίκησης» περιγράφουν τα δύο αδέλφια-1

Υποστηρίζουν ότι, όταν ήταν παιδιά, ο 28χρονος τους κακοποιούσε σεξουαλικά στην Αλβανία. Οταν συναντήθηκαν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, διαπληκτίστηκαν με αφορμή όσα ισχυρίζονται ότι είχαν γίνει στο παρελθόν. Το θύμα επιχείρησε να τους ηρεμήσει, ωστόσο ακολούθησε συμπλοκή, που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό του 28χρονου. 

Πώς έγινε το έγκλημα στην Κυψέλη – «Ραντεβού εκδίκησης» περιγράφουν τα δύο αδέλφια-2

Το χρονικό

Λίγο πριν από τις 23.00 σταθμός της Τροχαίας που περνούσε από τη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων εντόπισε τον άνδρα τραυματισμένο στον λαιμό. Στο σημείο βρέθηκαν και δύο μαχαίρια.

Αμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο και ο άνδρας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και κατέληξε. 

Εγιναν αναζητήσεις για τους δράστες και περίπου μία ώρα αργότερα εμφανίστηκαν στο ΑΤ Κυψέλης τα δύο αδέλφια και ομολόγησαν ότι σκότωσαν τον 28χρονο.

Ο 17χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο, ενώ ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT