Εγκλημα στην Κυψέλη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο αδελφούς

Εγκλημα στην Κυψέλη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο αδελφούς

Οι δύο κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή. Οι γονείς τους θα δικαστούν για παραμέληση της εποπτείας τους. Πώς έγινε το έγκλημα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, τελεσθείσα κατά συναυτουργία, καθώς και για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία, προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, σε βάρος των δύο αδελφών που ομολόγησαν τη δολοφονική επίθεση σε βάρος συγγενικού τους προσώπου στην Κυψέλη.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 17 και 19 ετών, παραπέμφθηκαν σε Ανακριτή ανηλίκων, προκειμένου να απολογηθούν και έλαβαν προθεσμία για την Παρασκευή.

Οι γονείς τους, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους, αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο, την ίδια ημέρα.

Πώς έγινε το έγκλημα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέλφια είχαν δώσει ραντεβού με τον 28χρονο, ο οποίος είχε έρθει πρόσφατα στην Ελλάδα από την Αλβανία.

Υποστηρίζουν ότι, όταν ήταν παιδιά, ο 28χρονος τους κακοποιούσε σεξουαλικά στην Αλβανία. Οταν συναντήθηκαν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, διαπληκτίστηκαν με αφορμή όσα ισχυρίζονται ότι είχαν γίνει στο παρελθόν. Το θύμα επιχείρησε να τους ηρεμήσει, ωστόσο ακολούθησε συμπλοκή, που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό του 28χρονου.

Εγκλημα στην Κυψέλη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο αδελφούς-1
INTIME News

Το χρονικό

Λίγο πριν από τις 23.00 σταθμός της Τροχαίας που περνούσε από τη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων εντόπισε τον άνδρα τραυματισμένο στον λαιμό. Στο σημείο βρέθηκαν και δύο μαχαίρια.

Αμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο και ο άνδρας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και κατέληξε. 

Εγιναν αναζητήσεις για τους δράστες και περίπου μία ώρα αργότερα εμφανίστηκαν στο ΑΤ Κυψέλης τα δύο αδέλφια και ομολόγησαν ότι σκότωσαν τον 28χρονο.

Ο 17χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο, ενώ ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT