ΕΛ.ΑΣ.: Μεγάλες ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης εντοπίστηκαν σε σπίτι – Δύο συλλήψεις

ΕΛ.ΑΣ.: Μεγάλες ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης εντοπίστηκαν σε σπίτι – Δύο συλλήψεις

Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν 31 κιλά και 757 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 17 κιλά και 548 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και 3 κιλά και 995 γραμμάρια κοκαΐνης

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών εντόπισαν στο σπίτι ενός 27χρονου, στο κέντρο της Αθήνας, οι αστυνομικές Αρχές, προχωρώντας στη σύλληψη δύο ατόμων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών, σχετικά με τη συμμετοχή του 27χρονου σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, το απόγευμα της Δευτέρας, εντοπίστηκε μία 30χρονη να κατέχει ποσότητα κάνναβης, βάρους 7 γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 27χρονο.

ΕΛ.ΑΣ.: Μεγάλες ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης εντοπίστηκαν σε σπίτι – Δύο συλλήψεις-1

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 27χρονου, στη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 31 κιλά και 757 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), 17 κιλά και 548 γραμμάρια κάνναβης (σκανκ), καθώς και 3 κιλά και 995 γραμμάρια κοκαΐνης.

ΕΛ.ΑΣ.: Μεγάλες ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης εντοπίστηκαν σε σπίτι – Δύο συλλήψεις-2

Κατασχέθηκαν επίσης μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το ποσό των 123 ευρώ και δύο κινητά, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT