Εγκλημα στην Κυψέλη: «Νιώθαμε ότι μας έχει καταστρέψει τη ζωή» – Τι είπαν στις καταθέσεις τους τα δύο αδέλφια

Εγκλημα στην Κυψέλη: «Νιώθαμε ότι μας έχει καταστρέψει τη ζωή» – Τι είπαν στις καταθέσεις τους τα δύο αδέλφια

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη μακροχρόνια, όπως υποστηρίζουν, σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν από τον 28χρονο ξάδελφό τους αναφέρθηκαν στις καταθέσεις τους τα δύο αδέλφια, 17 και 19 ετών, καθ’ ομολογίαν δράστες της δολοφονίας του 28χρονου προ ημερών στην Κυψέλη. 

Κατά πληροφορίες, ο 17χρονος ανέφερε στην κατάθεσή του πως ο 28χρονος παρενοχλούσε εκείνον και τον αδελφό του σεξουαλικά στην Αλβανία όταν ήταν μικροί. «Από τότε δεν τον έχω δει, αλλά μου έστελνε περιστασιακά στο Instagram και με ρωτάει τι κάνω», φέρεται να κατέθεσε. Την ημέρα του συμβάντος, ο 28χρονος φέρεται, σύμφωνα με τον 17χρονο, να είχε πει στα δύο αδέλφια να βρεθούν στην οδό Χανίων. Ο 17χρονος είχε μαζί του ένα μαχαίρι. Οπως κατέθεσε, θυμάται να κρατάει το μαχαίρι και να επιτίθεται στο σώμα του 28χρονου, καθώς και στη συνέχεια να φεύγει με τον αδελφό του από το σημείο και να αφήνουν το μαχαίρι σε έναν κάδο. Ο 17χρονος, κατά πληροφορίες, υποστήριξε επίσης πως δεν θυμάται αν ο 19χρονος αδελφός του είχε μαχαίρι ή αν μαχαίρωσε κι εκείνος το θύμα. 

Από την πλευρά του, ο 19χρονος, κατά πληροφορίες, ανέφερε στην κατάθεσή του πως ο 28χρονος τον παρενοχλούσε σεξουαλικά όσο εκείνος ήταν παιδί και πως όσο περνούσε ο καιρός γινόταν και πιο βίαιος. Σύμφωνα με τον 19χρονο, αυτό συνέβαινε όσο ο ίδιος και η οικογένειά του ζούσαν στην Αλβανία. Γενικά νιώθαμε και οι δύο ότι μας έχει καταστρέψει τη ζωή μας, ανέφερε.

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται πως κατέθεσε στις Αρχές ότι πριν από δύο χρόνια συνειδητοποίησε ότι και ο αδελφός του είχε βιώσει αντίστοιχη κακοποίηση. Προσέθεσε επίσης πως ο πατέρας τους επικοινώνησε με τον 28χρονο και τον ρώτησε αν είναι αλήθεια και εκείνος το παραδέχτηκε λέγοντας πως ήταν λάθη που κάναμε ως παιδιά. Μετά από αυτό, όπως φέρεται να κατέθεσε ο 19χρονος, ο 28χρονος έστειλε και μήνυμα μέσω messenger για να ζητήσει συγγνώμη για όσα έγιναν στο παρελθόν.

Οσον αφορά την ημέρα του συμβάντος της δολοφονικής επίθεσης, ο 19χρονος περιέγραψε πως είχαν κανονίσει να βρεθούν οι τρεις τους στη Φωκίωνος Νέγρη τη Δευτέρα το βράδυ. Ο 28χρονος είπε στα δύο αδέλφια αναφορικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές του ότι ήταν λάθη που έκανε μικρός. Οπως υποστήριξε ο 19χρονος, κάποια στιγμή στη διάρκεια της συνάντησής τους τα δύο αδέλφια, σκεπτόμενα αυτά που είχαν συμβεί στο παρελθόν, πιάστηκαν στα χέρια με τον 28χρονο και στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν. Κατά την κατάθεση του 19χρονου, και ο ίδιος αλλά και ο 17χρονος αδελφός του έφεραν μαζί τους σουγιά

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT