Πατήσια: Συνελήφθη 55χρονος για πλαστογραφία – Είχε μετατρέψει διαμέρισμα σε εργαστήριο

Πατήσια: Συνελήφθη 55χρονος για πλαστογραφία – Είχε μετατρέψει διαμέρισμα σε εργαστήριο

Γνώριμος των Αρχών ο 55χρονος που συνελήφθη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατάρτισης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων είχε μετατρέψει διαμέρισμα στα Πατήσια ένας 55χρονος ο οποίος συνελήφθη για πλαστογραφία.

Στο διαμέρισμα πέμπτου ορόφου, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ηλεκτρονικοί και φορητοί υπολογιστές, εκτυπωτές, μηχανήματα εγχάραξης, κάρτες, συσκευή εντύπωσης, κενά έγγραφα, σφραγίδες και πλήθος πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων έτοιμα για πώληση.

Ολα ξεκίνησαν έπειτα από πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς, σχετικά με τη δράση του εν λόγω άνδρα, αλλά και για το διαμέρισμα-εργαστήριο που είχε στην οδό Νικοπόλεως. Ο 55χρονος, που είναι αλβανικής καταγωγής, φέρεται να διοχέτευε τα πλαστά έγγραφα σε ενδιαφερόμενους στο κέντρο της Αθήνας. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες των αρχών, στο διαμέρισμα αποθήκευε ηλεκτρονικές συσκευές (κυρίως κινητά τηλέφωνα και φορητούς υπολογιστές) οι οποίες είχαν κλαπεί.

Χθες το απόγευμα, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν τον 55χρονο στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Μενάνδρου, ο οποίος όταν τους αντιλήφθηκε αντέδρασε «ύποπτα» και για τον λόγο αυτό υπεβλήθη σε αστυνομικό έλεγχο. Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο πλαστά διαβατήρια. 

«Γνώριμος» των Αρχών 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος έχει συλληφθεί το 2013 και το 2019. Τότε, είχε καταδικαστεί για το αδίκημα της πλαστογραφίας και της σύστασης συμμορίας. 

Στις 10 Σεπτεμβρίου του 2019 αποφυλακίστηκε από τον Κορυδαλλό. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT