Δήμος Αθηναίων: Τι απαντά σε γνωστό σεφ για τα έργα μπροστά από εστιατόριό του

Δήμος Αθηναίων: Τι απαντά σε γνωστό σεφ για τα έργα μπροστά από εστιατόριό του

«Δεν υπάρχει καμία υπαιτιότητα του δήμου για την κατάσταση που περιγράφει στο πεζοδρόμιο», τονίζει η δημοτική αρχή

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε βίντεο του σεφ, Αλέξανδρου Τσιοτίνη σχετικά με «πολυήμερα» έργα που εκτελούνται μπροστά από εστιατόριό του, απαντά ο Δήμος Αθηναίων

Σε ανακοίνωσή της, η δημοτική αρχή δηλώνει «κατηγορηματικά» ότι «οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων δεν εκτελούν κανένα έργο στο συγκεκριμένο σημείο».

«Στις 25/9 και στις 14/10 ο ΔΕΔΔΗΕ μας γνωστοποίησε αναγγελία βλάβης στο σημείο (στις περιπτώσεις αυτές δεν ζητείται άδεια από τον Δήμο Αθηναίων). Επίσης, σε διάφορα σημεία της οδού Κεραμεικού εκτελούνται έργα από την ΕΝΑΟΝ (φυσικό αέριο) για τα οποία επίσης βάσει νόμου δεν ζητείται άδεια από τον Δήμο Αθηναίων», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, τονίζεται πως «οι χαρακτηρισμοί του κ. Τσιοτίνη είναι πλήρως ανυπόστατοι, καθώς δεν υπάρχει καμία υπαιτιότητα του δήμου για την κατάσταση που περιγράφει στο πεζοδρόμιο έξω από τα καταστήματά του». 

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Τσιοτίνης ανέφερε ότι υπάρχουν «ανοιχτές τάφροι» για έργα στο πεζοδρόμιο μπροστά από το εστιατόριό του στο κέντρο της Αθήνας απευθυνόμενος προσωπικά στον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα: «Τις τελευταίες 20 μέρες το ένα μου εστιατόριο είναι ουσιαστικά κλειστό, γιατί έχετε σκάψει μπροστά από όλο το μαγαζί για διάφορα προβλήματα και έχετε αφήσει κάποιες ανοιχτές τάφρους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο βίντεο.

«Δεν είμαι κάποιος που απλά ποστάρει όλα αυτά στα social media. Εχω απευθυνθεί στον δήμο, στην ΕΥΔΑΠ, στο Φυσικό Αέριο, σε όλους αυτούς που έχουν έρθει και έχουν σκάψει στο εστιατόριό μου το τελευταίο εξάμηνο τρεις τέσσερις φορές», ανέφερε ο σεφ, τονίζοντας στη συνέχεια ότι δεν βρήκε λύση στο πρόβλημα. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT