Καρέ καρέ η δράση 44χρονου που «χτυπούσε» φαρμακεία και ξενοδοχεία

Καρέ καρέ η δράση 44χρονου που «χτυπούσε» φαρμακεία και ξενοδοχεία

Από την έρευνα των αστυνομικών εξιχνιαστήκαν 13 περιπτώσεις ληστειών και μία απόπειρα κλοπής - Πώς δρούσε ο 44χρονος

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας δείχνουν τη δράση του 44χρονου που «χτυπούσε» καταστήματα, φαρμακεία και ξενοδοχεία στη βορειοανατολική Αττική.

Καρέ καρέ η δράση 44χρονου που «χτυπούσε» φαρμακεία και ξενοδοχεία-1

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος τουλάχιστον από τον Αύγουστο, αφού κατόπτευε τους χώρους που στοχοποιούσε και επιβεβαίωνε τη μη ύπαρξη πελατών, εισερχόταν σε αυτούς και με την απειλή όπλου ή μαχαιριού αφαιρούσε χρηματικά ποσά.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, ο 44χρονος φορούσε κράνος γνωστής εταιρείας ντελίβερι, μάσκα και γυαλιά ηλίου, εναλλάσσοντας ρουχισμό, ενώ κάλυπτε με πετσέτα ή σακούλα την πινακίδα του «επιχειρησιακού» του δικύκλου, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τις Αρχές.

Καρέ καρέ η δράση 44χρονου που «χτυπούσε» φαρμακεία και ξενοδοχεία-2

Επέλεγε να δρα κυρίως απογευματινές και βραδινές ώρες και κινούνταν με δίκυκλο, το οποίο του εξασφάλιζε ευελιξία κινήσεων.

Από την έρευνα των αστυνομικών εξιχνιαστήκαν 13 περιπτώσεις ληστειών και μία απόπειρα κλοπής σε Κηφισιά, Πεύκη και Μαρούσι.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT