Υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης σε σπίτι στην Κυψέλη – Δύο συλλήψεις

Υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης σε σπίτι στην Κυψέλη – Δύο συλλήψεις

Οι συλληφθέντες καλλιεργούσαν με την υδροπονική μέθοδο δενδρύλλια κάνναβης. Τα ναρκωτικά που παρήγαγαν τα διακινούσαν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, δύο άνδρες οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια κάνναβης και στη διακίνηση των παραγόμενων ποσοτήτων ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Πρόκειται για ένα 47χρονο από την Αλβανία και ένα 55χρονο Ελληνας, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης σε σπίτι στην Κυψέλη – Δύο συλλήψεις-1
Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Οι συλληφθέντες, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, είχαν φτιάξει μέσα σε σπίτι στην Κυψέλη ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης μέσω της υδροπονικής μεθόδου. Μέσα στο σπίτι βρέθηκε και ποσότητα κάνναβης.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην έρευνά τους και κατέσχεσαν:

Πλήρη εξοπλισμό εργαστηρίου κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, 27 δενδρύλλια κάνναβης, 102 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 3 γραμμ. κοκαΐνης. Επίσης, βρήκαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης σε σπίτι στην Κυψέλη – Δύο συλλήψεις-2
Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT