Παντρεύτηκαν Χάρης Δούκας και Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα

Παντρεύτηκαν Χάρης Δούκας και Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου παντρεύτηκαν χθες στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη, στη Θήβα, τον τόπο καταγωγής της νύφης

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου παντρεύτηκαν χθες στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη, στη Θήβα, τον τόπο καταγωγής της νύφης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων υποδέχτηκε στους καλεσμένους ενώ η νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον αδερφό της.

Παντρεύτηκαν Χάρης Δούκας και Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα-1
Φωτ. INTIME NEWS

«Είμαι πολύ χαρούμενος, περιμένουμε τη νύφη», είπε ο γαμπρός σινομιλώντας με τους παρευρισκόμενους στο προαύλιο της εκκλησίας.

Παντρεύτηκαν Χάρης Δούκας και Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα-2
Φωτ. INTIME NEWS

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων, η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, στενός συνεργάτης του Χάρη Δούκα. Το μυστήριο τέλεσαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, μαζί με τον Μητροπολίτη Θηβών Λιβαδειάς και Αυλίδος Γεώργιο.

Η τελετή ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:00 και ακολούθησε δεξίωση σε κτήμα κοντά στις Αφίδνες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT