Διόνυσος: Καταδίωξη κλεμμένου οχήματος – Μία σύλληψη

Διόνυσος: Καταδίωξη κλεμμένου οχήματος – Μία σύλληψη

Το όχημα είχε κλαπεί τις προηγούμενες ημέρες από την περιοχή

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 40χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένο όχημα, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στην περιοχή του Διονύσου, έπειτα από καταδίωξη.

Σε βάρος του άνδρα, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, απείθεια, αντίσταση, επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από αστυνομικούς την Κυριακή να οδηγεί όχημα, το οποίο είχε κλαπεί τις προηγούμενες ημέρες από την περιοχή του Διονύσου και κλήθηκε σε έλεγχο.

Στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης. Ακολούθησε καταδίωξη, στη διάρκεια της οποίας το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου και ο 40χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου.

Επειτα από έρευνα, βρέθηκε στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία με 8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT