Πάτρα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τον θάνατο τριών βρεφών σε Αχαΐα και Ηλεία

Πάτρα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τον θάνατο τριών βρεφών σε Αχαΐα και Ηλεία

Αφορμή για την εισαγγελική εντολή ήταν ο θάνατος του τρίτου μωρού. Η μητέρα του είναι συγκάτοικος άλλης γυναίκας, η οποία έχει ήδη χάσει δύο μωρά

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης ζήτησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, Νικόλαος Νικολάου, για τον θάνατο τριών βρεφών σε Αχαΐα και Ηλεία.

Ο εισαγγελέας ζητά να διερευνηθεί η υπόθεση θανάτου των βρεφών, παιδιών δύο διαφορετικών γυναικών, οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται ότι είναι συγκάτοικοι.

Η μία από τις δύο γυναίκες είχε χάσει δύο μωρά και η υπόθεση ήρθε στο προσκήνιο με αφορμή τον θάνατο του τρίτου μωρού, της συγκατοίκου της.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου Αμαλιάδας, το βρέφος έφτασε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το επαναφέρουν στη ζωή, τουλάχιστον επί μιάμιση ώρα, χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το παιδί είχε καταλήξει τουλάχιστον μισή ώρα πριν το φέρουν στο νοσοκομείο, ωστόσο το διασωλήνωσαν και έγινε προσπάθεια απινίδωσης

Στο νοσοκομείο το παιδί μεταφέρθηκε από τη φίλη της μητέρας, η οποία ακολουθούσε κλαίγοντας. Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με πηγές στο νοσοκομείο, «το άφησαν στο κρεβάτι και είπαν ότι δεν ανασαίνει».

Πηγή: ΣΚΑΪ, ΕΡΤ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT