Πειραιάς: Ταυτοποιήθηκαν ακόμη οκτώ άτομα για τη συμπλοκή στις 3 Απριλίου έξω από γήπεδο

Πειραιάς: Ταυτοποιήθηκαν ακόμη οκτώ άτομα για τη συμπλοκή στις 3 Απριλίου έξω από γήπεδο

Για την ίδια υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί άλλα τρία άτομα. Το υλικό που έχει συλλέξει η αστυνομία θα υποβληθεί στον αρμόδιο ανακριτή

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας ταυτοποίησε ακόμη οκτώ άτομα, τα οποία κατηγορούνται ότι συμμετείχαν σε συμπλοκή πριν από την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα στις 3 Απριλίου έξω από γήπεδο στον Πειραιά.

Τα πρόσωπα αυτά φέρονται ότι συμμετείχαν στα επεισόδια έξω από το γήπεδο και έχει προσδιοριστεί ο ρόλος του καθενός με βάση την αξιολόγηση και αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού από την αστυνομία.

Το συμπληρωματικό υλικό υποβλήθηκε στον αρμόδιο ανακριτή.

Για το περιστατικό αυτό έχουν ήδη συλληφθεί τρία άτομα, ηλικίας 43, 36 και 29 ετών, εις βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Στην κατοχή τους είχαν βρεθεί μαχαίρι, μεταλλική ράβδος και ξύλινο στειλιάρι, ενώ στο σπίτι του ενός είχαν εντοπιστεί πιστόλι, αεροβόλο, φωτοβολίδες κ.ά. αντικείμενα. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT