Πυροσβεστική: Συλλήψεις για φωτιά από αμέλεια και απόπειρα εμπρησμού

Πυροσβεστική: Συλλήψεις για φωτιά από αμέλεια και απόπειρα εμπρησμού

Σε δύο συλλήψεις για πυρκαγιά από αμέλεια στην Κω και απόπειρα εμπρησμού στην Εύβοια, προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο υπάλληλοι της Πυροσβεστικής

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δύο συλλήψεις για πυρκαγιά από αμέλεια στην Κω και απόπειρα εμπρησμού στην Εύβοια, προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο υπάλληλοι της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω προχώρησαν την Πέμπτη στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για πυρκαγιά από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Κέφαλος. Σε βάρος του συλληφθέντα, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 4.960 ευρώ.

Στην Εύβοια, ένας άνδρας συνελήφθη την Πέμπτη για απόπειρα πρόκλησης πυρκαγιάς από πρόθεση, σε δασική έκταση στην θέση «Μπαλαγάρι» Ριτσώνας, στον δήμο Χαλκιδέων. Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.687 ευρώ. Ο συλληφθείς παραμένει υπό κράτηση και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT