Καμένα Βούρλα: Στη φυλακή η οικιακή βοηθός για τη δολοφονία της 84χρονης

Καμένα Βούρλα: Στη φυλακή η οικιακή βοηθός για τη δολοφονία της 84χρονης

Προφυλακίστηκε με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. Κατά την πολύωρη απολογία της, η κατηγορούμενη επέμεινε στην αθωότητά της

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακίστηκε με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, η 50χρονη οικιακή βοηθός που κατηγορείται για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Κατά την πολύωρη απολογία της, η κατηγορούμενη επέμεινε στην αθωότητά της, ωστόσο, από την έρευνα των αστυνομικών Αρχών προέκυψε ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που επισκέφτηκε το θύμα.

Η προσαγωγή της έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας, κάτω από άκρα μυστικότητα. Με την ανακοίνωση της προφυλάκισης, η 50χρονη κατέρρευσε και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Η ηλικιωμένη είχε βρεθεί μαχαιρωμένη πριν από δύο βδομάδες στο διαμέρισμά της στα Καμένα Βούρλα, με μια μαχαιριά στην πλάτη. Την βρήκε ο ξάδελφός της που είχε ανησυχήσει, όταν η 84χρονη δεν είχε απαντήσει σε τηλεφωνήματά του. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη και τα κλειδιά ήταν τοποθετημένα από την εσωτερική πλευρά της.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στοιχεία από κάμερες ασφαλείας, ακόμα και για τα παπούτσια και τα ρούχα που φορούσε η κατηγορούμενη, ενώ στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε αποτύπωμα από παπούτσι, που προσδιορίστηκε εργαστηριακά και ταίριαζε με τον τύπο παπουτσιών που φορούσε εκείνη την ημέρα η 50χρονη και τα οποία έχουν εξαφανιστεί.

Η 50χρονη είχε τεθεί από την πρώτη στιγμή στο «κάδρο» των υπόπτων, αφού έπεφτε σε αντιφάσεις ακόμη και όταν επιβεβαιώθηκε από κάμερα ασφαλείας ότι ήταν στο σπίτι της ηλικιωμένης την ημέρα της δολοφονίας της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT