Φλώρινα: Ελεύθερος ο ξενοδόχος – Συνεχίζεται η έρευνα για τις δηλητηριάσεις

Φλώρινα: Ελεύθερος ο ξενοδόχος – Συνεχίζεται η έρευνα για τις δηλητηριάσεις

Στον 53χρονο, ο οποίος απολογήθηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη από αμέλεια

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος αφέθηκε ο 53χρονος υπεύθυνος του ξενοδοχείου στο Λιμνοχώρι της Φλώρινας, όπου το βράδυ του Σαββάτου σημειώθηκε δηλητηρίαση 14 ατόμων, εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Κοζάνης, από αναθυμιάσεις του συστήματος θέρμανσης.

Στον 53χρονο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη από αμέλεια. Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου προσήλθε στο δικαστικό Μέγαρο λίγο μετά τις 10.30 π.μ. και απολογήθηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου.

Σημειώνεται ότι ο εισαγγελέας έχει διατάξει έρευνα για τη διερεύνηση του συμβάντος και μετά την ολοκλήρωσή της δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή στις κατηγορίες των αδικημάτων.

Ως προς την κατάσταση της υγείας του ατόμου που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Κοζάνης ο διευθυντής της μονάδας δηλώνει ότι «παραμένει σοβαρή» και ότι «θα δούμε πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT