Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στα Νέα Μουδανιά

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στα Νέα Μουδανιά

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκαν συνολικά 9 διαρρήξεις και κλοπές σε οικίες, Ιερούς Ναούς, αποδυτήρια αθλητικών εγκαταστάσεων, οδοντιατρείο και προαύλιο σχολείου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Συνελήφθησαν ένας Ελληνας 19 ετών και 2 υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 19 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της κλοπής και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Κατά την σύλληψή τους βρέθηκαν 8 κλεμμένα κινητά τηλέφωνα που είχαν κλέψει από τα αποδυτήρια αθλητικών εγκαταστάσεων την Παρασκευή και το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, από άλλους χώρους.

Από την περαιτέρω έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο Ελληνας, ενεργώντας κατά τον τελευταίο χρόνο, μαζί με τον 19χρονο Αλβανό, διέπραξαν κλοπές σε 3 σπίτια, 2 Ιερούς Ναούς και 1 οδοντιατρείο στα Νέα Μουδανιά, αφαιρώντας ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ρολόγια, κοσμήματα χρηματικά ποσά, θρησκευτικά – λατρευτικά αντικείμενα (Ιερό Ευαγγέλιο, Αρτοφόριο) κ.α.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT