Συγκροτήθηκε το ΔΣ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – Τα νέα μέλη

Συγκροτήθηκε το ΔΣ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – Τα νέα μέλη

Η θητεία των μελών του Συμβουλίου Διοίκησης είναι τετραετής, αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2024 και λήγει την 31η Αυγούστου 2028.

1' 11" χρόνος ανάγνωσης

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Συμβούλιο Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών όπως γνωστοποίησε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Δημήτρης Μπουραντώνης.

Το νέο ΔΣ απαρτίζεται από 11 μέλη. Η θητεία τους είναι τετραετής, αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2024 και λήγει την 31η Αυγούστου 2028.

Αναλυτικά τα νέα μέλη:

1. Βασδέκης Βασίλειος του Γεωργίου, Καθηγητής του Τμήματος Στατιστικής της Σχολής Επιστημών & Τεχνολογίας της Πληροφορίας, Εσωτερικό Μέλος.

2. Δράκος Κωνσταντίνος του Δημητρίου, Καθηγητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Εσωτερικό Μέλος.

3. Ευγενίου Θεόδωρος του Κωνσταντίνου, καθηγητής INSEAD, Εξωτερικό Μέλος.

4. Καλυβίτης Σαράντης του Χρήστου, Καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών Επιστημών, Εσωτερικό Μέλος.

5. Κοέν Σάνδρα του Ιωσήφ, Καθηγήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Εσωτερικό Μέλος.

6. Μιχαήλ Μιχαήλ του Στεφανή, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Κύπρου, Εξωτερικό Μέλος.

7. Μουστάκη Ειρήνη του Εμμανουήλ, Καθηγήτρια London School of Economics and Political Science, Εξωτερικό Μέλος.

8. Ξυλωμένος Γεώργιος του Βασιλείου, Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Επιστημών & Τεχνολογίας της Πληροφορίας, Εσωτερικό Μέλος.

9. Παπαλεξόπουλος Δημήτριος του Παναγιώτη, Γενικός Διευθυντής Καθημερινών Εκδόσεων, Εξωτερικό Μέλος.

10. Σερφές Κωνσταντίνος του Αναστασίου, Καθηγητής School of Economics, LeBow College of Business, Drexel University, Εξωτερικό Μέλος.

11. Τζαβαλής Ηλίας του Αργυρίου, Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης της Σχολής Οικονομικών Επιστημών, Εσωτερικό Μέλος.

Οπως αναφέρεται στη διαπιστωτική πράξη, τη γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη του Συμβουλίου Διοίκησης αναλαμβάνει η Γραμματεία Συγκλήτου και Πρυτανικού Συμβουλίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT