Κατάρ: Σκιές που ταξιδεύουν

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα έργα του είναι πάντα εντυπωσιακά. Αυτή την φορά ο καλλιτέχνης Olafur Eliasson βρέθηκε στην Ντόχα του Κατάρ και συγκεκριμένα στην έρημο στην περιοχή Al Zubarah με αφορμή την διοργάνωση του Μουντιάλ. Εκεί παρουσιάζεται το έργο του «Shadows travelling on the sea of the day» μια συστάδα δαχτυλιδιών που δημιουργούν σκίαση ενώ οι καθρέπτες που βρίσκονται στο κάτω μέρος τους δημιουργούν τις απαραίτητες οφθαλμαπάτες για αυτή την τεχνητή όαση.

Κατάρ: Σκιές που ταξιδεύουν-1

REUTERS/Fabrizio Bensch

Εδώ και 60 χρόνια

Κατάρ: Σκιές που ταξιδεύουν-2

Τρομερός Δεκέμβρης

Κατάρ: Σκιές που ταξιδεύουν-3

EPA/ROMAN PILIPEY

Μια έκπληξη

Η μις Νέα Υόρκη αριστερά δεν δυσανασχέτησε καθόλου που η Μις Γουισκόνσιν είναι τελικά η νέα μις Αμέρικα στα καλλιστεία που έγιναν στο καζίνο Mohegan Sun του Κονέκτικατ.

Κατάρ: Σκιές που ταξιδεύουν-4

AP Photo/Steven Senne

Ο κατεργάρης των Χριστουγέννων

Με εισαγωγή που θυμίζει τελικό αγώνα μποξ, με χέρια απλωμένα και ασφάλεια, έφτασε ο Peter Wright ντυμένος όμως σαν τον Γκρίτς το ξωτικό, μιας και τα Χριστούγεννα είναι κοντά. Ο Σκωτσέζος Wright θα αγωνιστεί ενάντια στον Mikey Mansell από την Βόρεια Ιρλανδία στο συναρπαστικό παγκόσμιο πρωτάθλημα darts που έλαβε χώρα στο Λονδίνο.

Κατάρ: Σκιές που ταξιδεύουν-5

EPA/TOLGA AKMEN

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT