Κραυγές

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άνοδος των τιμών δυστυχώς επιβαρύνει τους πάντες. Γι αυτό και η κραυγή αγωνίας έξω από το καταφύγιο των ζώων στην περιοχή της Γκίζα της Αιγύπτου, καθώς οι εθελοντές του αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα κόστη των τροφών και των φαρμάκων λόγω της αύξησης των τιμών αλλά και των περιορισμό των δωρεών, καθώς οι άνθρωποι δύσκολα αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα πια για να περισσέψουν για τα ζώα. REUTERS/Mohamed Abd El Ghany

Κραυγές-1

 REUTERS/Pascal Rossignol

Καρναβάλια

Μελαχρινές καλλονές, γυαλιστερά υφάσματα και μπόλικη ζωντανή μουσική με άφθονο κέφι. Με φόντο τον καταγάλανο ουρανό διεξάγεται το καρναβάλι του Σάντ Ροζέ στην Γουαδελούπη.

Κραυγές-2

AP Photo/Khalil Hamra

Προσευχές

Με συνθήματα και προσευχές για δεύτερη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες έξω από το προξενείο της Σουηδίας στην Κωνσταντινούπολη ως αποτέλεσμα του κάψιμου του Κορανιού στην Σκανδιναβική χώρα.

Κραυγές-3

EPA/Chema Moya

Masterclass

Ενας Ελληνοαυστριακός σεφ, ο Κωνσταντίνος Φιλίππου, ιδιοκτήτης του ομώνυμου εστιατορίου στην Βιέννη σε στάση συγκέντρωσης και προσοχής, παρουσιάζει ένα masterclass στους συμμετέχοντες του Madrid Fusion, της διεθνής έκθεσης για την γαστρονομία στο συνεδριακό κέντρο IFEMA στην Μαδρίτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT