Η κυρά των χειμάρρων

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι στενά συνδεδεμένη με την βροχή. Η Παναγία του χωριού L’ Espunyola βόρεια της Βαρκελώνης, βγήκε από την εκκλησία για μια λιτανεία με την συμμετοχή 250 ανθρώπων στην ξερή γη. Παράκληση όλων η βροχή, σε μια περιοχή που μαστίζεται περισσότερο από όλες στην Ισπανία με τις καλλιέργειες να κινδυνεύουν σοβαρά αλλά και τους ταμιευτήρες στεγνούς.

AP Photo/Emilio Morenatti

Η κυρά των χειμάρρων-1

REUTERS/Ibraheem Abu Mustafa

Πριν το χάραμα

Με στεντόρεια φωνή καλεί ο Mesaharati τους μουσουλμάνους να ξυπνήσουν αρκετά πριν το χάραμα της ημέρας. Ολοι πρέπει να σηκωθούν για να προλάβουν το πρώτο γεύμα,καθώς στην διάρκεια του Ραμαζανιού η νηστεία είναι ολοήμερη. Η φωτογραφία είναι από το Khan Younisτης Λωρίδας της Γάζας.

Η κυρά των χειμάρρων-2

AP Photo/Mark Schiefelbein

Μόδα από το μέλλον;

Μια σαφή εικόνα πως θα έχει ο κόσμος της μόδας όχι την επόμενη σεζόν αλλά στο μέλλον, έχουν οι σχεδιαστές του στούντιο D. Martina Queen που παρουσίασαν με αυτόν τον τρόπο την κολεξιόν τους στην Εβδομάδα Μόδας του Πεκίνου. Αποτέλεσμα που μοιάζει σχεδόν σίγουρο ότι μάλλον θα προτιμούσαν ανθρωποειδή ρομπότ για μοντέλα της επίδειξής τους.

Η κυρά των χειμάρρων-3

EPA/Jeffrey Arguedas

Γάτα ή σκύλο

Εχουν το μέγεθος ενός μικρού σκύλου, πρόσωπο άγριου αιλουροειδούς αλλά είναι γάτες. Μια πανέμορφη Maine Coon δείχνει η εκτροφέας της Ivonne Castro στην ετήσια έκθεση για γάτες που γίνεται στο Σαν Χοσέ της Κόστα Ρίκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT