Η ομορφιά της άνοιξης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ντόπιοι και τουρίστες βρέθηκαν κάτω από τις ανθισμένες κερασιές της Ουάσιγκτον. Ενα πραγματικό μνημείο της άνοιξης, δώρο του Ιαπωνικού λαού στον Αμερικανικό το 1912, που κάθε χρόνο στολίζει την περιοχή. Απόδειξη της κοσμοσυρροής,είναι τα σκουπίδια που άφησαν πίσω τους οι επισκέπτες, ευτυχώς μέσα και γύρω από τους κάδους. REUTERS/Kevin Lamarque

Η ομορφιά της άνοιξης-1

REUTERS/Piroschka van de Wouw

Κεφτεδάκι από μαμούθ

Στο Επιστημονικό Μουσείο Nemo του Αμστερνταμ και μέσα σε πιάτο με πιρούνι και μαχαίρι δίπλα του, εκτίθεται το γιγαντιαίο κεφτεδάκι.Η εταιρία που το κατασκεύασε πήρε DNA από τα εξαφανισμένα μαμούθ και παρήγαγε το κρέας τους από την αρχή.

Η ομορφιά της άνοιξης-2

EPA/Egyptian Minister of Tourism and Antiquities

Η σφαγή

Δύο χιλιάδες κριάρια τουλάχιστον 2000 ετών έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στον Ναό του Ραμσή στο Abydos της Αιγύπτου. Αρχαιολόγοι από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης λένε ότι τα ευρήματά τους που χρονολογούνται από την εποχή των Πτολεμαίων ήταν προσφορές στο Φαραώ Ραμσή.

Η ομορφιά της άνοιξης-3

AP Photo/Bob Edme

Λάθος εντύπωση

Οχι δεν έχουν σταματήσει οι διαδηλώσεις στην Γαλλία για την αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης. Ούτε η έντασή τους έχει εξασθενήσει. Ο κύριος της φωτογραφίας μόνο αποφάσισε να μην σκεφτεί το γενικό καλό, του φαίνονται και μακριά τα 64 χρόνια και αποφάσισε να αδράξει την ομορφιά της άνοιξης σε ένα ανθισμένο πάρκο στο Μπορντώ ενώ γύρω του συνεχίζονται οι διαδηλώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT