Ανταπόδοση

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξέρει λέει, κάθε μια με το όνομά της. Μάλλον ονόματα που τους έχει δώσει εκείνη, καθώς η Tiraje Kastelli που φαίνεται στην φωτογραφία, πηγαίνει καθημερινά στο πάρκο Macka της Κωνσταντινούπολης για να τις ταΐσει και εκείνες με τις αγκαλιές και τα γουργουρητά, της δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους. AP Photo/Francisco Seco

Ανταπόδοση-1

Hawaii Department of Land and Natural Resources via AP

Παρενόχληση

Τον θεό τους δεν έχουν μερικές φορές οι τουρίστες.33 ανθρώπους έδωσε στην αστυνομία το τμήμα Περιβάλλοντος της Χαβάης καθώς οι εικονιζόμενοι δεν δίστασαν να πάρουν στο κυνήγι (κολυμπώντας) ένα κοπάδι άγριων δελφινιών στο Honanau Bay με σκοπό μάλλον να ζήσουν αυθεντικές στιγμές.

Ανταπόδοση-2

AP Photo/Sergei Grits

Καθαριότητα

Μπορεί ο καιρός ακόμη στο Ταλίν να είναι αρκετά κρύος, το κοτσύφι όμως το μπάνιο του το πήρε σε πάρκο της πόλης.

Ανταπόδοση-3

AP Photo/Fernando Vergara

Παιχνίδια

Διαδηλώνουν οι φιλόζωοι έξω από το κοινοβούλιο στην Μπογκοτά. Αν και η Γερουσία έχει επιβάλει απαγόρευση για τις ταυρομαχίες από τον Δεκέμβρη του 2022 στην Κολομβία, η βουλή των Αντιπροσώπων προσπαθεί να ανατρέψει την απόφαση καθώς αρκετοί πολιτικοί τάσσονται υπέρ των ταυρομαχιών.

Ανταπόδοση-4

EPA/MICHAEL BUHOLZER

Προς πώληση

Ο εικονιζόμενος Tyrannosaurus rex με το όνομα Trinity, θα πουληθεί τον Απρίλιο. Προς το παρόν ο 11.6 μήκους, 3.9 ύψους σκελετός βρίσκεται στο συναυλιακό κέντρο Tohhalle της Ζυρίχης. Ο εικονιζόμενος Τυρανόσαυρος είναι αποτέλεσμα συναρμολόγησης από τρεις διαφορετικές ανασκαφές που έγιναν από το 2008 έως το 2013 στην Μοντάνα και το Γουαιόμιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT