Προετοιμασία

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οχι μαύρες ή κόκκινες αλλά κίτρινες και με «παραθυράκι» οι μυτερές κουκούλες των παιδιών. Το σχολείο στην Κόρδοβα προετοιμάζει από τώρα για τα εθιμοτυπικά της Μεγάλης Εβδομάδας που είναι τόσο εντυπωσιακά στην Ισπανία τα παιδιά, καθώς το Πάσχα των καθολικών πλησιάζει.AP Photo/Manu Fernandez

Προετοιμασία-1

AP Photo/Anthony Kwan

Οπαδοί

Είναι ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά ράκμπι στον κόσμο. Το Hong Kong Sevens διεξάγεται κάθε χρόνο το τέλος του Μαρτίου, θα διαρκέσει για τρεις ημέρες και όπως φαίνεται οι οπαδοί του είναι πανέτοιμοι για την γιορτή.

Προετοιμασία-2

EPA/SAMIULLAH POPAL

Υπαίθρια μάθηση

Ο Wazir Khan (δεν εικονίζεται) είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου και ιδρυτής της οργάνωσης «Today’s Child» της Καμπούλ. Εχει αναλάβει την εκπαίδευση τουλάχιστον 500 παιδιών, κάνοντας μαθήματα στην ύπαιθρο καθώς στις περιοχές που διδάσκει δεν υπάρχουν σχολεία και παρά τις αντίξοες συνθήκες αυτό που έχει να περιγράψει είναι η ενθουσιώδης συμμετοχή των μαθητών.

Προετοιμασία-3

REUTERS/Lukas Barth

Ετοιμασίες

Στον αέρα στεγνώνουν οι φρέσκιες βαφές των αβγών. Το εργοστάσιο στο Ursberg στην Γερμανία δουλεύει στο φουλ για να παράγει τα διακοσμητικά αβγά έτοιμα για την αγορά του Πάσχα.

Προετοιμασία-4

Sofi Fdez-Pena via REUTERS

Νωρίς…

Δασικές φωτιές έχουν ξεσπάσει εδώ και μέρες στην Ισπανία ως απόρροια και των ελάχιστων βροχών φέτος, όπως αυτή στα βουνά Naranco  στο Οβιέδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT