Ακούτε;

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η ντουντούκα να μην κάνει πια την δουλειά της και οι ευχές να μην φτάνουν στους πιστούς της Ζυρίχης. Το έθιμο όμως διατηρείται και σε έναν από τους δύο πύργους της Ευαγγελικής Εκκλησίας του Grossmuenster ο πάστορας Christoph Sigrist θα κάνει το καθήκον του με αφορμή την Μεγάλη Εβδομάδα. EPA/MICHAEL BUHOLZER

Ακούτε;-1

EPA/TOLGA AKMEN

Florence and the Machine

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν η Φλόρενς ζούσε την εποχή του Dante Gabriel Rossetti θα ήταν το αγαπημένο του μοντέλο. Η Tate Britain συγκέντρωσε 150 πίνακες του φημισμένου προραφαηλίτη ζωγράφου και ποιητή σε μια σπουδαία έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου.

Ακούτε;-2

EPA/VINCENT JANNINK

Οι φωτιές της Ανάστασης

Είναι παράδοση σε πολλά χωριά της Ελλάδας οι φωτιές το βράδυ της Ανάστασης. Είναι όμως παράδοση και στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στην περιοχήRijssen-Holten όπου θα γίνει διαγωνισμός για την καλύτερη φωτιά. Για την ιστορία έχουν απαγορευτεί τα ενισχυτικά φωτιάς και πια διαγωνίζονται μεταξύ τους μόνο για την πιο όμορφη. Στην φωτογραφία η συγκέντρωση των κλαδιών.

Ακούτε;-3

Aroostook UAS via AP

Καρουζέλ

Με τρύπες στον πάγο και μετά με πριόνια. Ετσι έγινε η χάραξη στην αρχή και μετά το κόψιμο του πάγου στην λίμνη του Arrostook στο Μέιν. Σκοπός να κοπεί ένας τεράστιος κύκλος που με την βοήθεια πολλών ανθρώπων θα λειτουργήσει ως ένα τεράστιο καρουζέλ, λίγο πριν λήξει ο χειμώνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT