Οι φορτηγατζήδες

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παλαιότερα ήταν οι επιγραφές με δηλώσεις λατρείας από τον τόπο καταγωγής μέχρι το «αίσθημα». Φυσικά, τα Θεία είχαν πάντα την δική τους θέση καθώς, επικίνδυνο πράγμα το τιμόνι. Ο κύριος από την Αργεντινή το πήγε ένα βήμα παραπέρα και έβαλε τον Ιησού σε όλη την πίσω όψη του φορτηγού του στην φωτογραφία που τραβήχτηκε στον δρόμο από την Ροσάριο στο Μπουένος Αϊρες. AP Photo/Rodrigo Abd

Οι φορτηγατζήδες-1

REUTERS/Lisa Marie David

Αντίγραφα

Παλαιότερα τα λατρεμένα ζώα που έφευγαν από την ζωή, κάποιοι έμπαιναν στον κόπο να τα ταριχεύσουν για να τα έχουν πάντα κοντά τους. Τώρα στο εργοστάσιο Pampanga Teddy Bear του Λος Αντζελες στέλνετε τις φωτογραφίες του κατοικίδιου σας και σε λίγο καιρό σας στέλνουν πίσω ένα εξαιρετικά φωτορεαλιστικό λούτρινο παιχνίδι όπως ο σκύλος της φωτογραφίας.

Οι φορτηγατζήδες-2

REUTERS/Mayela Lopez

Ο Ιησούς με τις κορδέλες

Η πομπή είναι από τις εκδηλώσεις της Μεγάλης Εβδομάδας στο Cartago της Κόστα Ρίκα. Το άγαλμα του Ιησού είναι δεμένο με κορδέλες με τους πιστούς, καθώς σύμφωνα με την παράδοση οι πολύχρωμες κορδέλες αντιπροσωπεύουν τις υποσχέσεις (ή τα τάματα) που κάνουν οι πιστοί στον θεάνθρωπο.

Οι φορτηγατζήδες-3
. EPA/YURI KOCHETKOV

Αξιοθέατο

Τεράστιες ουρές έχουν δημιουργηθεί από τους Μοσχοβίτες για να δουν από κοντά την κάψουλα Soyuz MS-18 με την οποία ο σκηνοθέτης Oleg Novitsky της ταινίας «Η πρόκληση» και η  πρωταγωνίστριά του Yulia Peresild επέστρεψαν από το διάστημα με αφορμή την προβολή της ταινίας. «Η πρόκληση» είναι η πρώτη ταινία που έχει γυριστεί στο διάστημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT