Neon lights

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον γάιδαρό του μαζί και ένα ταμπούρλο ο Mohammed El- Dahshan 38 ετών γυρίζει στα σοκάκια του Dikernis στην Αίγυπτο. Στολισμένοι είναι και οι δύο με γιρλάντες από φώτα που λίγο βοήθεια δίνουν στην δουλειά τους αλλά πολύ χρώμα, καθώς με το ταμπούρλο και φωνές ξυπνούν τους μουσουλμάνους για να προλάβουν να πάρουν το πρώτο γεύμα τους πριν χαράξει ο ήλιος, όπως προστάζει η θρησκεία στην διάρκεια του Ραμαζανιού. (AP Photo/Amr Nabil)

Neon lights-1

EPA/MAXIM SHIPENKOV

62 χρόνια

Γιορτάστηκε με τιμές στην Ρωσία η επέτειος για την πρώτη επανδρωμένη πτήση στο διάστημα με τον Γιούρι Γκαγκάριν, η τοιχογραφία του οποίου, ύψους 60 μέτρων πάνω από τηνπαιδική χαρά στο Odintsovo της Μόσχας, δημιουργήθηκε από τον Ιταλό καλλιτέχνη Jorit Agoch.

Neon lights-2

EPA/OLIVIER HOSLET

Ολα τα χρώματα

Ολάνθιστο το πάρκο των Βρυξελλών. Μωβ και φούξια ζουμπούλια μερικές τουλίπες, ένα κουκλίστικο σαμογιέντ και φυσικά ένα ολόκληρο χαλί από κίτρινους νάρκισσους, ένα από τα πιο παραδοσιακά λουλούδια που ανθίζουν την εποχή του Πάσχα.

Neon lights-3

Institute of Volcanology and Seismology/Handout via REUTERS

Αλλο ένα

Μοιάζει με λερωμένο χιόνι αλλά δεν είναι. Τόνοι στάχτης έχουν καλύψει τα πάντα στην περιοχή του Kamchatka στην Ρωσία καθώς άλλο ένα ηφαίστειο, αυτό του Shiveluch, βρυχάται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT