Ανοιξη

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ένα, τα 30 αγάλματα του κήπου του Παλατιού απελευθερώνονται. Τα τσίγκινα κουτιά που προστάτευαν τα βενετσιάνικα μάρμαρα από τα οποία είναι καμωμένα, απομακρύνονται κάτω από τον λαμπρό ήλιο της άνοιξης στην Μόσχα. Το μουσείο Tsarskoye Selo θα ανοίξει και αυτό τις πόρτες του για το κοινό και θα παραμείνει ανοιχτό για τους επισκέπτες μέχρι στις 30 Οκτωβρίου. EPA/ANATOLY MALTSEV

Ανοιξη-1

AP Photo/Daniel Cole)

Δεν υποχωρούν

Αδεια τα καταστήματα, γεμάτοι οι δρόμοι από το Παρίσι μέχρι την Μασσαλία από όπου και η φωτογραφία. Δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να υποχωρήσουν οι Γάλλοι στην αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης και ας έχει υπερψηφιστεί.

Ανοιξη-2

AP Photo/Efrem Lukatsky

Νεκρή φύση

Στο κέντρο του Κιέβου ζωγραφίζει ο Βρετανός καλλιτέχνης Max Denison Pender ένα από τα άρματα του Ρωσικού στρατού που κοσμούν όχι μόνο την πρωτεύουσσα της Ουκρανίας αλλά και άλλες ευρωπαικές πόλεις.

Ανοιξη-3

REUTERS/Andrew Kelly

Τίτλοι τέλους

Μετά από 35 ολόκληρα χρόνια στο Μπρόντγουει το «Phantom of the Opera» ετοιμάζεται την Κυριακή 16 Απριλίου να δώσει την τελευταία του και ιστορική παράσταση κλείνοντας είναι η αλήθεια, έναν τεράστιο κύκλο επιτυχιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT