Αγοράζοντας αυτοκίνητο

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα κινητό, και ένα τρίποδο και οι κυρίες της φωτογραφίας δίνουν τα αυτοκίνητα σαν ζεστά κουλουράκια. Αυτό είναι το μέλλον των πωλήσεων στην Ασία με τις κυρίες (σε αντίθεση με αυτό που θα περίμενε κανείς, να είναι κατά πλειοψηφία άνδρες οι πωλητές) να πωλούν τα αυτοκίνητα GAC Trumpchi στην διάρκεια της μεγαλύτερης έκθεσης αυτοκινήτων του κόσμου, αυτή της Σανγκάης. AP Photo/Ng Han Guan

Αγοράζοντας αυτοκίνητο-1

Για την ομάδα

Μια χαραμάδα στην κατασκευή βρήκε ο μικρός φίλαθλος της Γιουβέντους και ξάπλωσε να απολαύσει την προπόνηση της ομάδας του στο Τορίνο με πραγματικό ενδιαφέρον.

Αγοράζοντας αυτοκίνητο-2

REUTERS/Marco Bello

Για την αφύπνιση

Δεν κάνει μια φοβερή διαφορά. Οχι γιατί δεν κάνει τον κόπο, αλλά μια κολυμβήτρια που καθημερινά κάνει την διαδρομή μεταξύ των των νησιών Palm και Hibischus στο Biscayne Bay του Μαϊάμι για να μαζέψει τα πλαστικά στην θάλασσα, δεν μπορείς να πεις ότι θα αλλάξει την καθαριότητα των νερών. Και όμως η Merle Livand δεν εγκαταλείπει. Φορά καθημερινά τα βατραχοπέδιλα της γοργόνας και δίνει το σημαντικό παράδειγμα ελπίζοντας όχι να βρεθούν και άλλοι να την αντιγράψουν αλλά να πάψουν όλοι να πετάνε σκουπίδια στην θάλασσα.

Αγοράζοντας αυτοκίνητο-3

REUTERS/Mike Blake

Για την σταθερότητα

Οχι δεν βιοπραγεί ο εικονιζόμενος Dennis Hong καθηγητής στο τμήμα Μηχανικής και Αεροναυπηγικής του UCLA. Με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να αυξήσει και να βελτιώσει την ευστάθεια και την κινητικότητα του πρώτου αυτού του είδους ανθρωποειδούς ρομπότ- ποδοσφαιριστή, που κατασκευάζει το πανεπιστήμιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT