Μουσικό φεστιβάλ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με έσοδα εκατομυρίων, με πολλά βραβεία και ρεκόρ επισκεψιμότητας που ξεπερνάει τις 250.000 άτομα, είναι δικαίως ένα από τα σπουδαιότερα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου. Η λίστα των καλλιτεχνών που έχουν εμφανιστεί σε αυτό περιλαμβάνει όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα από κάθε μουσικό ρεύμα. Ο λόγος για το Coachella Valley Music με τις εντυπωσιακές παρουσίες κάτω από τον καυτό ήλιο της Καλιφόρνια. EPA/CAROLINE BREHMAN

Μουσικό φεστιβάλ-1

AP Photo/Gregorio Borgia)

Η πόλη του Ρωμύλου

Στις 21 Απριλίου η Ρώμη είχε γενέθλια και έγινε 2776 χρονών. Φυσικά και γιορτάστηκε, με μάχες μεταξύ μονομάχων, παρελάσεις με κοστούμια εποχής (εκείνης της εποχής) αλλά και αρχαίες παραδόσεις από όπου και η φωτογραφία.

Μουσικό φεστιβάλ-2

REUTERS/Christian Mang

Τον νόμο στα χέρια τους

Αυτή την φορά δεν περίμεναν ούτε την αστυνομία αλλά κινήθηκαν και γρήγορα, πριν προλάβουν οι διαδηλωτές της «Τελευταίας Γενιάς» να κολληθούν στην άσφαλτο με κόλλα όπως το συνηθίζουν. Οι οδηγοί που μένουν κολλημένοι για ώρες στην κίνηση καθώς οι διαδηλωτές κολλούν τα χέρια τους κάτω και μετά οι αστυνομικοί με πινέλα και διαλυτικά παλεύουν να τους ξεκολλήσουν, τους κουβάλησαν εκτός δρόμου γρήγορα σε κεντρικό δρόμο του Βερολίνου.

Μουσικό φεστιβάλ-3

AP Photo/Markus Schreiber

Κολλημένος

Δεν πρόλαβαν όμως τον εικονιζόμενο κύριο. Ο οποίος έβαλε τόση ποσότητα κόλλας στο χέρι του που η αστυνομία αναγκάστηκε να σπάσει την άσφαλτο με κομπρεσέρ και μετά να απομακρύνουν τον κύριο με το χέρι του να εξακολουθεί να είναι κολλημένο σε ένα τεράστιο ασφάλτινο κομμάτι. Μέλος και αυτός της «Τελευταίας Γενιάς» και μάλλον πιο γρήγορος και πιο αποφασισμένος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT