Η 44η μασκότ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολα ξεκίνησαν από το Πανεπιστήμιο Drake. Και αυτό γιατί για μασκότ του έχει ένα συμπαθέστατο μπουλντόγκ. Με αυτή την αφορμή και με φιλοζωική διάθεση, διοργανώνονται κάθε χρόνο τα καλλιστεία για τα αγαπημένα ζώα. Ενα και μόνο ένα, θα στεφθεί νικητής, όπως ο αξιαγάπητος Patch από το Φορντ Ντότζ της Αϊοβα. AP Photo/Charlie Neibergall

Η 44η μασκότ-1

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Για την στέψη

Οσοι θα εμπλακούν οργανωτικά έχουν «λιώσει» στις πρόβες και τις δοκιμές. Ολοι οι άλλοι όμως δεν μένουν πίσω, καθώς η στέψη του νέου βασιλιά είναι μια τεράστια ευκαιρία για κέρδος στην Βρετανία. Τα ξενοδοχεία δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για τους ταξιδιώτες με τούρτες και λουλούδια όπως το εικονιζόμενο Dorchester του Λονδίνου.

Η 44η μασκότ-2

REUTERS/Henry Nicholls

Αντιμοναρχικοί

Από την άλλη στο στολισμένο με σημαιούλες και κόκκινα χαλιά Λονδίνο όπου το πρόσωπο του Καρόλου φιγουράρει σε κούπες και βεντάλιες και οτιδήποτε αναμνηστικό μπορεί να φανταστεί κανείς, υπάρχει και αυτή η όψη. Αντιμοναρχικά πόστερ στους δρόμους της πόλης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT