Μια ημέρα στον κόσμο (στο τιμόνι)

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διασχίζοντας τον κεντρικό δρόμο του Kozatske στην Χερσώνα της Ουκρανίας και διαπιστώνοντας τι έχει απομείνει από το χωριό, καθώς πριν μέρες βρέθηκε στο κέντρο των βομβαρδισμών των Ρώσων. AP Photo/Libkos

Μια ημέρα στον κόσμο (στο τιμόνι)-1

REUTERS/Antony Paone

Μια ημέρα στον κόσμο (στο τιμόνι)

Τα συνεργεία του δήμου ανέλαβαν δράση σήμερα για να μαζέψουν τις στάχτες και τα παλιοσίδερα που απέμειναν από μια νύχτα ταραχών στα προάστια του Παρισιού. Αιτία και πάλι η ίδια, ο θάνατος ενός 17χρονου από πυρά αστυνομικού στην Ναντέρ σε έλεγχο και για την αποφυγή νέων επεισοδίων 2.000 αστυνομικοί θα μεταφερθούν στην περιοχή.

Μια ημέρα στον κόσμο (στο τιμόνι)-2

REUTERS/Jose Luis Gonzalez

Μια ημέρα στον κόσμο (στο τιμόνι)

Τρέχει με την σειρήνα του ασθενοφόρου αναμμένη ο Jain Flores να φροντίσει ένα ηλικιωμένο με συμπτώματα αφυδάτωσης στο Μεξικό. Ασυνήθιστοι με την υψηλή θερμοκρασία της εποχής σε μια πόλη που ελάχιστα κλιματιστικά υπάρχουν, η πολιτική προστασία προειδοποίησε τους πολίτες να μένουν σε δροσερά μέρη και να πίνουν πολύ νερό αποφεύγοντας τις μετακινήσεις όπου μπορούν, καθώς το προηγούμενο κύμα καύσωνα στις αρχές του Ιούνη είχε αφήσει πίσω του έξι νεκρούς από θερμοπληξία.

Μια ημέρα στον κόσμο (στο τιμόνι)-3

AP Photo/Michael Probst

Μια ημέρα στον κόσμο (στο τιμόνι)

Οχι σε κάποια απόμερη εξοχή αλλά στα περίχωρα της Φρανκφούρτης ο άνδρας της φωτογραφίας απολαμβάνει την διαδρομή με το ποδήλατό του ενώ μια νέα μέρα χαράζει πίσω του.

Μια ημέρα στον κόσμο (στο τιμόνι)-4

EPA/ERIK S. LESSER

Μια ημέρα στον κόσμο (στο τιμόνι)

Χωρίς μεγάλα προβλήματα (μόνο με δύο λωρίδες του δρόμου κλειστές και το αναμενόμενο μποτιλιάρισμα) και χωρίς επίσημη εξήγηση, έληξε το γεγονός, ότι το εικονιζόμενο SUV ξαφνικά χώθηκε σε τρύπα που άνοιξε στην πολυσύχναστη Ponce de Leon Avenue στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Μια ημέρα στον κόσμο (στο τιμόνι)-5

REUTERS/Oleksandr Ratushniak

Μια ημέρα στον κόσμο (στο τιμόνι)

Το φωτισμένο ασθενοφόρο έτρεξε στην κατεστραμμένη πια περιοχή του εστιατορίου από ρωσικό βομβαρδισμό στο Kramatorsk της περιοχής Ντονέτσκ, για να διαπιστώσουν οι διασώστες ότι ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και τρία παιδιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT