Στον αέρα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εδώ και μια δεκαετία η εικονιζόμενη Catia Lattouf de Arida έχει αφιερώσει την ζωή της στα μικρά πουλιά της χώρας της. Τα τραυματισμένα ή ορφανά κολιμπρί έχουν για σπίτι τους το μικρό διαμέρισμα της Catia που έχει μάθει να τα φροντίζει όπως κανείς άλλος και μόλις βρουν την δύναμη τα αφήνει να πετάξουν μακριά από το πολύβουο Μέξικο Σίτυ που ζει. 

Στον αέρα-1

EPA/Quique Garcia

Στον αέρα

Ο Γάλλος σχοινοβάτης Nathan Paulin έκανε 700 μέτρα στον αέρα με μια στάση για να ξαπλώσει πάνω στο σχοινί για να ξεκουραστεί. 350 μέτρα μεταξύ της Placa Catalunya και Passeig de Gracia και πάλι πίσω, κάνοντας τους τουρίστες και τους κατοίκους της Βαρκελώνης να κρατήσουν το βλέμμα τους ψηλά για ώρα.

Στον αέρα-2

EPA/Jose Luis de la Cruz

Στον αέρα

Maromera ονομάζεται η εικονιζόμενη τελετή στο Acatlan της επαρχίας Cuerrero του Μεξικού. Οι συμμετέχοντας ακροβατούν στο σχοινίμε την βοήθεια της μουσικής, του αέρα, της μπύρας και του μεζκάλ σε μια τελετή που παρακαλεί τον θεό για καλές βροχές και αποδοτικές καλλιέργειες.

Στον αέρα-3

AP Photo/Andreea Alexandru

Στον άερα

Ακροβάτες, χορευτές και ξυλοπόδαρους έχει το φεστιβάλ B-FIT που κατέκλυσε το κέντρο του Βουκουρεστίου, με θεατρικά και διασκεδαστικά δρώμενα όπως οι εικονιζόμενοι Flower Sway Poles από την Ιταλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT