Μια σελήνη στην Χιλή

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εικόνες τεράστιας ανάλυσης του φεγγαριού χρησιμοποίησε ο καλλιτέχνης Luke Jerram για να φτιάξει την δική του, επτά μέτρων σελήνη που εκτίθεται στο Σαντιάγκο της Χιλής και προσφέρει μια καθημερινή πανσέληνο στους επισκέπτες. 

Μια σελήνη στην Χιλή-1

AP Photo/Markus Schreiber

Καταβροχθίζοντας εραστές

Με τα τεράστια έργα της ποζάρει η Ισπανίδα καλλιτέχνις Eva Febregas. Το έργο της «Devouring Lovers» κατέλαβε το Μουσείο Hamburger Bahnhof και κρέμεται από τον μεταλλικό σκελετό του κτιρίου, μεταξύ εγκατάστασης και γλυπτικής.

Μια σελήνη στην Χιλή-2

REUTERS/Sarah Meyssonnier

Βήμα και κουδούνισμα

Μόδα υψηλής ραπτικής παρουσίασε ο Αμερικανός σχεδιαστής Thom Browne στο Παρίσι και μάλιστα παρουσίασε την πασαρέλα του στην Οπερα Γκαρνιέ της πόλης. 

Μια σελήνη στην Χιλή-3

AP Photo/Pavel Golovkin

Πασαρέλα χιλιομέτρων

Οι δύο Εσθονοί σχεδιαστές μόδας Karl Joonas Alamaa και Lisette Sivard αποφάσισαν ότι δεν ήθελαν μια κλασική πασαρέλα για να παρουσιάσουν τις φούξια δημιουργίες τους. Ετσι τα εικονιζόμενα μοντέλα τους διέσχισαν μια απόσταση 100 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο του Ταλίν μέχρι το χωριό Pariisi.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT