Ούτε πλάνο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την μία η φωτογραφική μηχανή και από την άλλη η βιντεοκάμερα για να μην χάσει ούτε πλάνο από τους ποδηλάτες που περνάνε ταχύτατα από μπροστά του στο θρυλικό Tour de France και στην διαδρομή των 163 χιλιομέτρων που ξεκίνησε στο Pau και τελείωσε στο Laruns.

Ούτε πλάνο-1

Phil Noble/Pool Photo via AP

Αναμνηστικό

Δύο μήνες μετά την στέψη του βασιλιά Καρόλου η Σκωτία γιορτάζει με τον δικό της τρόπο την ενθρόνιση, παρουσία του βασιλικού ζεύγους και των διαδόχων στο Εδιμβούργο. Στην φωτογραφία καλεσμένοι στον καθεδρικό απαθανατίζουν την στιγμή.

Ούτε πλάνο-2

EPA/JESUS DIGES

Διαμαρτυρία

Ολα έτοιμα στην Παμπλόνα να υποδεχτούν χιλιάδες επισκέπτες με αφορμή το Σαν Φερμίν και οι ακτιβιστές της PETA και της AnimaNaturalis διαδηλώνουν για την κακομεταχείριση των ταύρων στην ισπανική, διάσημη γιορτή.

Ούτε πλάνο-3

REUTERS/Clodagh Kilcoyne

Από σκηνικό σε παμπ

Αν έχετε δει την ταινία του  Martin McDonagh,  «The Banshees of Inisherin» τότε η εικόνα σας είναι γνώριμη. Το σκηνικό της παμπ στην ταινία αποφάσισε να διασώσει η οικογένεια Mee στο Kilkerrin της Ιρλανδίας και η μικρή γαιδουρίτσα η Holly(ένα όμοιο γαιδουράκι συμμετέχει και αυτό στην ταινία) γλύφει αφρό από μια Guinness στο κατάστημα που ονομάζεται  JJ Devine’s Public House και θα γνωρίσει και αυτό την δόξα που του αναλογεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT