Μυστικός κήπος

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δημιουργήθηκε πριν από 125 χρόνια από τον Γάλλοαργεντινό Carlos Thays και φιλοξενεί πάνω από 1.500 είδη φυτών. Ο βοτανικός κήπος του Μπουένος Αϊρες που φέρει το όνομα του δημιουργού του, γιορτάζει και τον μετέτρεψαν σε ένα εντυπωσιακό θέαμα με την χρήση του φωτός.

Μυστικός κήπος-1

Ritzau Scanpix/Liselotte Sabroe via REUTERS

Τύλιγμα

Θα ανακαινιστεί ο Πύργος του Δημαρχείου στην Κοπενχάγη και το τύλιγμα της σκαλωσιάς που τον περιβάλει κάθε μέρα ανεβαίνει και πιο ψηλά, χρωματίζοντάς τον λευκό. Οσο για τις εργασίες θα τελειώσουν στο τέλος της χρονιάς.

Μυστικός κήπος-2
AP Photo/Hadi Mizban

Με το λάστιχο

Εκείνη ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια του κρατάει το λάστιχο, να πλυθεί μα πάνω από όλα να δροσιστεί. Είναι η λύση. Ενα λάστιχο με νερό είναι η πιο εύκολη και διαδεδομένη λύση για την ζέστη που αυτή την περίοδο που οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες ταλαιπωρούν πολύ κόσμο όπως το ζευγάρι στο Ιράκ.

Μυστικός κήπος-3

AP Photo/Fernando Llano

Ελάτε όπως τα ζώα που αγαπάτε

Τα 100 του χρόνια γιορτάζει ο Chapultepec Zoo και ζήτησε από τους επισκέπτες τους να πάνε ντυμένοι όπως το αγαπημένο τους ζώο. Ο διοπτροφόρος κύριος ποζάρει στον φακό ως ζέβρα.

Μυστικός κήπος-4

REUTERS/Evgenia Novozhenina

Το φόντο

Ανθη και όμορφες κυρίες μαζί στο ανθοπωλείο σε δρόμο της Μόσχας, όπου οι κυρίες αλληλοφωτογραφήθηκαν για τις προσωπικές τους σελίδες αλλά και για επαγγελματικούς λόγους (λόγω διαφορετικού εξοπλισμού).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT