Ο Μαγκρίτ στην Ιρλανδία

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μακρινό 1923 ιδρύθηκε από μια παρέα το Roundstone Connemara Pony Show που τα τελευταία χρόνια διεξάγεται τα πρώτα Σαβατοκύριακα του Ιουλίου, με την ευχή να είναι ηλιόλουστες ημέρες και όχι βροχερές, σε αυτή την περιοχή της Ιρλανδίας. Σε αυτό συμμετέχουν άλογα, πόνυ, αγελάδες, πρόβατα και σκύλοι και οι κριτές, όπως ο κύριος που εικονίζεται με το στρογγυλό καπέλο (και θυμίζει έντονα τις φιγούρες του Μαγκρίτ) θεωρούνται ανεξάρτητοι και αδιάβλητοι για να διαλέξουν τα καλύτερα εκθέματα στο σόου. REUTERS/Clodagh Kilcoyne

Ο Μαγκρίτ στην Ιρλανδία-1

AP Photo/Frank Augstein

Ξουτ Λάρι

Ο επίσημος γάτος της Downing Street και αγαπημένο θέμα των φωτογράφων του νούμερου 10, όταν δεν κυκλοφορούν υπουργοί και επισκέπτες, απομακρύνεται θέλει δεν θέλει από την είσοδο. Σε λίγο φτάνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ και θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Σούνακ και η είσοδος πρέπει να είναι κενή.

Ο Μαγκρίτ στην Ιρλανδία-2

AP Photo/Frank Augstein

Οδηγός αλόγων με μηχανή

Σίγουρα παλαιότερα γινόταν με άλογο. Εφιππος θα ήταν ο υπεύθυνος του στάβλου που θα ήθελε να γυρίσει τα άλογα πίσω μετά την βόλτα τους και την βοσκή τους. Τα πράγματα αλλάζουν και η χρήση της μηχανής είναι ευκολία κάπου στα περίχωρα της Φρανκφούρτης.

Ο Μαγκρίτ στην Ιρλανδία-3

REUTERS/Tiksa Negeri

Οδηγός καμήλων

Με τα πόδια μπροστά και δεμένες η μια με την άλλη σε άψογη σειρά ταξιδεύουν με τον οδηγό τους οι καμήλες κοντά στην πόλη Abi Adi στην περιοχή Tigray της Αιθιοπίας.

Ο Μαγκρίτ στην Ιρλανδία-4

EPA/ERDEM SAHIN

Τούρκικη ταυρομαχία

Μπορεί τα κέρατά τους να τα λιμάρουν πριν ξεκινήσουν οι αγώνες όμως ο σκοπός των ταυρομαχιών δεν είναι ο θάνατος κανενός. Δεν υπάρχει ταυρομάχος, μόνο δύο ζώα που κοντράρονται για την κυριαρχία στο Kafkasor της Artiv και στο τέλος ένα από τα δύο εγκαταλείπει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT