«Δίδυμη φλόγα»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετσι λένε το άλογο που προσπαθεί να κρατηθεί πάνω του ο Ty Pope από το Μάρσαλ του Μιζούρι. Το ροντέο Calgary Stampede με αρκετή δράση για όσους προτιμούν αυτού του είδους τα θεάματα έγινε στο Κάλγκαρι του Καναδά. 

«Δίδυμη φλόγα»-1

EPA/TERESA SUAREZ

Εξέλιξη εργασιών

Είχαν απομακρυνθεί στις αρχές του 2022 και φυσικά είχαν γίνει μεγάλη είδηση. Τα αγάλματα του άρματος του Απόλλωνα που βρίσκονταν στο συντριβάνι των Βερσαλλιών είχαν απομακρυνθεί για συντήρηση, η πρώτη που θα γινόταν μετά από 100 ολόκληρα χρόνια. Τώρα που οι εργασίες έχουν προχωρήσει αρκετά, έγινε μια δημοσιογραφική αποστολή στο Ιδρυμα Coubertin στο Saint Remy les Chevreuses, στο Παρίσι όπου διάφοροι εξειδικευμένοι τεχνίτες συνεχίζουν τις εργασίες μέχρι το διάσημο γλυπτό επιστρέψει στην θέση του την επόμενη χρονιά.

«Δίδυμη φλόγα»-2

EPA/Peter Foley

Προϊστορικά αρπακτικά

Δύο άψογα και ολοκληρωμένα απολιθώματα, ένας Πλησιόσαυρος (φωτογραφία) και ένας Πτερανόδοντας είναι οι δύο τρομακτικοί σκελετοί που θα δημοπρατηθούν στην Νέα Υόρκη από τον Οίκο Sotheby’s .

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT