Διαμαρτυρία στην άμμο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μη κυβερνητική οργάνωση «Rio de Paz» οργάνωσε την διαμαρτυρία βάζοντας τις κούκλες ξαπλωμένες και καλυμμένες με πανί στην διάσημη παραλία Κόπα Καμπάνα. Σκοπός της να απευθυνθεί και πάλι το ερώτημα για το που είναι ο χτίστης Amarildo De Souza κάτοικος της παραγκούπολης Rocinha που είχε συλληφθεί από την αστυνομία πριν από δέκα χρόνια και έκτοτε έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη του. REUTERS/Pilar Olivares

Διαμαρτυρία στην άμμο-1

REUTERS/Lee Smith

Εργο και υγεία

Ψηλά στον Καθεδρικό ναό του Durham δεσπόζει το έργο του Luke Jarram «Γη». Κάτω στο πάτωμα μια τάξη γιόγκα χαλαρώνει μετά το μάθημα συνειδητοποιώντας πόσο καλό κάνει η καλή τέχνη (και η γιόγκα) στην υγεία.

Διαμαρτυρία στην άμμο-2

REUTERS/Adnan Abidi

Χαίρετε

Το ύψος των νερών θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει ο Ινδός της φωτογραφίας καθώς οι μουσώνες έχουν οδηγήσει τον ποταμό Γιαμούνα να πλημμυρίσει ολόκληρες περιοχές στο Νέο Δελχί.

Διαμαρτυρία στην άμμο-3

EPA/REMKO DE WAAL

Τέχνη με ισχυρό μήνυμα

Την κίνηση του σώματος την αναγνωρίζετε σε πολλούς νέους ανθρώπους που κάθονται στον δρόμο. Αυτή την συγκεκριμένη και οικεία κίνηση χρησιμοποίησε ο οργανισμός Power of Art με σκοπό να τραβήξει την προσοχή για την κατάθλιψη αλλά και τις αυτοκτονικές τάσεις ανάμεσα στους νέους. Το έργο με τίτλο «ο σιωπηλός αγώνας» ξεκίνησε το ταξίδι του στην πλατεία Museumplein στο Αμστερνταμ και θα ταξιδέψει σε αρκετές χώρες, μεταφέροντας το μήνυμά του για την ψυχική υγεία. EPA/REMKO DE WAAL

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT