Εργαστήρια αναρχίας

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Sergej από την Φινλανδία μιλάει στο κινητό του πριν συναντηθεί με τους άλλους. Αναρχικοί από όλοι την Ευρώπη συγκεντρώθηκαν στο St- Imier της Ελβετίας για ένα ανοιχτό workshop μέχρι τις 23 Ιουλίου.

Εργαστήρια αναρχίας-1

EPA/WU HAO

Πτυχιούχος αγρότης στην Κίνα

Ο Wang Bangle γεννήθηκε το 1997 στην ορεινή και φτωχική επαρχία του Shaan’xi. Εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης πολλοί συμμαθητές του είχαν εγκαταλείψει από νωρίς το σχολείο για να δουλέψουν σε άλλες περιοχές της Κίνας. Ο ίδιος όμως όχι μόνο τελείωσε την βασική εκπαίδευση αλλά πέρασε και στο κολέγιο. Αρχισε να εργάζεται στις πωλήσεις (σπούδασε μάρκετινγκ) με μισθό 447 ευρώ το μήνα, χρήματα που μετά βίας του εξασφάλιζαν την επιβίωση στην πόλη. Αντεξε μόνο ένα χρόνο, πριν τα παρατήσει όλα και γυρίσει πίσω στην γενέθλια πόλη για να ασχοληθεί με την γεωργία.

Εργαστήρια αναρχίας-2

EPA/Biel Ali

Μια ζέστη

Τολμηρός και… σωστός ο γραφίστας που το σκέφτηκε το logo στην βεντάλια της κυρίας στην Βαλένθια που το θερμόμετρο έφτασε τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Εργαστήρια αναρχίας-3

AP Photo/Ted Shaffrey

Και διάσημοι στα πεζοδρόμια

Οι ηθοποιοί του μεροκάματου πλήττονται από τις νέες τεχνολογίες που θέλει να χρησιμοποιήσει η βιομηχανία του Χόλιγουντ σκανάροντας τις μορφές τους και χρησιμοποιώντας τους μετά όποτε θέλει και για όσο θέλει. Και όμως στις απεργίες  μετρά η συναδελφικότητα και το νοιάξιμο και γι αυτό το ζευγάρι Kevin Bacon και Kyra Sedgwick, έγινε είδηση για τους φωτογράφους στην πικετοφορία μπροστά από τα στούντιο του NBC στην Νέα Υόρκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT