Στιγμή στον αέρα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Emanuel Vazquez Bas από το Πουέρτο Ρίκο βρίσκεται στον αέρα με τους μυς όλου του κορμιού του σε ένταση. Μια μόλις στιγμή από το άλμα του κατέγραψε ο φακός στους προκριματικούς κατάδυσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Fukuoka της Ιαπωνίας.

Στιγμή στον αέρα-1

AP Photo/Oded Balilty

Οι γοργόνες στην στεριά

Εχει κανονική κοινότητα από γοργόνες το Ισραήλ. Ανδρες και γυναίκες που φορούν την ουρά τους και κολυμπούν στις παραλίες του Bat Yam, ανταλλάσσοντας τα νέα τους και μοιράζοντας χρηστικές πληροφορίες, όλα αυτά τρίβοντας τα ψεύτικα λέπια τους στην άμμο.

Στιγμή στον αέρα-2

AP Photo/Haven Daley

Η σταρ της ημέρας

Κάποιο βιντεάκι θα έχετε δει στην περιήγησή σας στα κοινωνικά δίκτυα. Η θαλάσσια βίδρα της φωτογραφίας, που εδώ τρώει ένα καβούρι, έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των σέρφερ που βουτάει πάνω στις σανίδες τους και τους διώχνει μακριά για να ξαποστάσει εκείνη πάνω τους. Ολα αυτά γίνονται στις ακτές της Σάντα Κρούζ στην Καλιφόρνια.

Στιγμή στον αέρα-3

REUTERS/Shannon Stapleton

Καύσωνας στο Μπρόνξ

Μια πλαστική φουσκωτή πισίνα στο πάρκο Echo, μπόλικο νερό, πάντα καλή παιδική διάθεση και έτοιμη να ξεπεράσει την ζεστή καλοκαιρινή ημέρα η παρέα των πιτσιρικάδων στην Νέα Υόρκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT